3 نکته کاربردی نحوه استفاده از کرم موبر

  • شروع کننده موضوع rahele
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahele

راحله سادات
مدیر کل
مربی دوره
عضویت
3/10/15
ارسال ها
120
Credits
37
ریال
0ریال
احتمالا تابحال روش های مختلفی برای از بین بردن موهای زاید امتحان کرده اید، یکی از این راه ها استفاده از کرم موبر است. کرم موبر موها را در سطح پایین تر از تیغ قطع می کند و همین امر موجب تاخیر در رشد موها و نرم تر شدن پوست پس از اصلاح می شود. اگرچه کرم موبر یک گزینه ی ایدآل برای رفع موهای زاید محسوب می شود اما آیا می توان از آن برای زدودن موهای زاید تمام نقاط بدن استفاده کرد؟ در این مطلب علاوه بر پاسخ دادن به این سوال، به اطلاعات مفیدی در مورد کرم موبر دست پیدا می کنید. پس با ما همراه شوید.

موهای زاید بدن در تابستان بیشتر در معرض دید قرار می گیرند. در روزهای گرم تابستان معمولا لباس های تابستانی و خنک، شلوارک، تاپ و… می پوشیم و به این ترتیب موهای زاید بدن بیشتر دیده می شوند. در این زمان ما هر روز مجبور می شویم موهای زاید بدن را با تیغ، اپیلاسیون و لیزر از بین ببریم یا از بهترین کرم های موبر موجود استفاده کنیم. اما آیا زدودن موهای زاید به این روش از کل بدن بیخطر است یا نباید در قسمت های خاصی از بدن استفاده شوند؟

کرم موبر چیست؟


کرم های موبر از ترکیب چندین ماده شیمیایی قلیایی ساخته شده اند که ساختار کراتینه مو را از بین می برند. استفاده از کرم موبر روی پوست باعث نازک شدن موها، حل شدن و در نتیجه از بین رفتن آنها می گردد و به این ترتیب پوست لطیف و نرمی حاصل می شود. از آنجا که موها با استفاده از کرم موبر در زیر سطح پوست قطع می شوند، نسبت به زمانی که شیو می شوند، دیرتر در می آیند. همچنین سر موها برخلاف زمانی که از تیغ استفاده می کنیم، تیز نمی شوند و به این ترتیب پوست لطیف تر و نرم تری خواهیم داشت.

تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


ماده اصلی کرم های موبر یکی است. اما کرم های موبر مختلفی مثل کرم موبر صورت و کرم موبر بدن وجود دارد. تفاوت این دو در غلظت ماده مؤثره ی محصول است. کرم مخصوص صورت، ماده مؤثره ی رقیق تری دارد و برای پوست نازک صورت ساخته شده است.

مواد شیمیایی موجود در کرم های موبر برای اکثر پوست های سالم، بسیار موثر و بی خطر هستند. با این حال انجام پچ تست (تست کردن کرم موبر روی قسمت کوچکی از پوست) همیشه قبل از استفاده از این محصولات توصیه می شود تا از عدم وجود واکنش های آلرژیک اطمینان حاصل شود. برخی از افراد ممکن است حتی به مواد شیمیایی بهترین کرم های موبر هم واکنش نشان دهند.

قسمت هایی از بدن که تحت هر شرایطی نباید در تماس با کرم های موبر قرار گیرند عبارتنداز:

۱-از قرار دادن کرم موبر روی ابروها و اطراف چشم ها، اجتناب کنید!


هرگز نباید از کرم موبر روی ابروهای خود استفاده کنید چون بسیار خطرناک است. همانطور که در بالا هم اشاره شد، کرم های موبر صورت در بازار موجود هستند که برای پوست نازک صورت ساخته شده اند اما به شدت توصیه می شود که از این کرم ها، برای فرم دادن به ابروهای خود استفاده نکنید. حتی بهترین و گرانقیمت ترین مارک های کرم های موبر صورت هم نباید در ناحیه ی ابرو مورد استفاده قرار گیرند.

گاهی اوقات کرم های موبر حتی پوست سفت و سخت پاها و زیر بغل را هم تحریک می کنند. این بدین دلیل است که این کرم ها با حل کراتین (پروتئین های سازنده مو) کار می کنند. نکته ی قابل تامل این است که کراتین در سلول های پوست نیز وجود دارد بنابراین استفاده از کرم موبر حتی به سخت ترین پوست ها هم آسیب می رساند. به همین دلیل رعایت دستورالعمل های درج شده روی بسته بندی محصول اهمیت زیادی دارد. همچنین توجه داشته باشید که هرگز یک کرم موبر را بیش از مدت توصیه شده، روی پوست قرار ندهید.

پوست اطراف چشم نسبت به پوست بقیه بدن بسیار نازکتر و شکننده تر است. در واقع ضخامت این ناحیه از پوست، نصف ضخامت پوست قسمت های دیگر بدن است. علاوه بر این یکی از مواد شیمیایی موجود در کرم های موبر، پتاسیم تیوگلیکولات است. پتاسیم تیوگلیکولات باعث تجزیه ی پروتئین ها می شود و قرار دادن آن در اطراف چشم بسیار خطرناک است و باعث وارد آوردن آسیب جدی به چشم ها می شود. گزارشات نشان می دهد که در برخی موارد، لمس تصادفی کرم موبر با چشم ها، موجب وارد آوردن آسیب جدی به چشم شده است. بنابراین همیشه احتیاط کنید و از قرار دادن کرم های موبر (حتی کرم های موبر مخصوص صورت)، بر روی ابروها و اطراف ناحیه ی چشم ها خودداری کنید.

۲-کرم های موبر را در ناحیه ی تناسلی استفاده نکنید


استفاده از کرم های موبر در ناحیه ی تناسلی، موجب بروز عوارض خطرناکی می شود. بروز این عوارض فقط مختص زنان نیست و مردها هم ممکن است با درد و سوزش زیادی مواجه شوند. لبه ی کوچک دستگاه تناسلی زنانه با غشای مخاطی پوشانده شده است و حتی قرار دادن مقادیر بسیار کم کرم موبر در آنجا می تواند منجر به سوختگی و تحریک دردناک شود. گاهی اوقات شرایط از این هم وخیم تر می شود و ممکن است نیاز به مراجعه به اورژانس داشته باشید.

اگر مصمم به استفاده از کرم موبر در ناحیه ی تناسلی هستید، سعی کنید از کرم های موبر مخصوص این ناحیه استفاده نمایید. حتی در این صورت هم دستورالعمل ها را با دقت دنبال کنید. از کرم های موبر واژن، بیش از زمان توصیه شده استفاده نکنید. همچنین توجه داشته باشید که کرم موبر با غشای مخاطی واژن تماس پیدا نکند. نکته ی دیگری که باید توجه داشته باشید این است که ابتدا از کاردک برای برداشتن کرم مو بر استفاده کنید و سپس شست و شو را انجام دهید. اگر قبل از برداشتن کرم از روی پوست این ناحیه، شستشو را آغاز کنید این احتمال وجود دارد که کرم با غشای مخاطی واژن تماس پیدا کند و عوارض جانبی خطرناکی ایجاد شود.

۳-دیگر قسمت هایی از بدن که نباید با کرم موبر تماس پیدا کنند


سعی کنید از کرم موبر برای زدودن موهای بینی یا گوش استفاده نکنید! گزارشات نشان می دهد که قرار دادن کرم موبر در این قسمت ها، موجب بروز عوارض خطرناکی می شود.

همچنین کرم موبر را روی نوک پستان ها قرار ندهید. حتی بهترین کرم های موبری که برای موهای قفسه سینه و صورت استفاده می شود هم باعث تحریک دردناک پوست حساس نوک سینه ها می شود.

از کرم موبر روی خال ها استفاده نکنید. پوست رویی و اطراف خال ها بسیار حساس است. کرم موبر می تواند باعث تحریک و حتی خراشاندن پوست روی خال شود.

متخصصان توصیه می کنند همیشه قبل از استفاده از بهترین کرم های موبر، پچ تست انجام دهید و همیشه آن را در حداقل زمان توصیه شده روی پوست نگه دارید.

نوشته اولین بار در . پدیدار شد.

موضوع حذف شده است
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.

موضوعات مشابه


بالا