جنبه های تاریک شخصیت تان را بشناسید (بر اساس خصوصیات تان)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahele

راحله سادات
مدیر کل
مربی دوره
عضویت
3/10/15
ارسال ها
120
Credits
37
ریال
0ریال
در این قسمت از سایت با جنبه تاریک شخصیت خود بر اساس تیپ شخصیتی تان آشنا می شوید. همه انسان ها جنبه های تاریکی در شخصیت خود دارند که بعضی از این جنبه‌ های تاریک در بعضی از افراد کتر و در بعضی دیگر بیشتر است. در این قسمت با جنبه های تاریک شخصیت خود بر اساس تیپ شخصیتی تان آشنا می شوید.

۱-تیپINFJ (افراد گرم و پرتوجه)


تیپ INFJ افراد گرم و پر توجهی هستند اما آن ها هم جنبه تاریک شخصیتی دارند. اگر این افراد باور کنند که یک فرد دچار رفتار ناعادلانه شده، در نتیجه تاریک ترین جنبه شخصیتی آن ها پررنگ می شود. آن ها می توانند به صورت درست یا غلط کاملاً انتقام جو باشند؛ مخصوصاً اگر فردی که دوستش دارند، عمیقا به آن ها ضربه زده باشد. INFJ ها می‌ توانند آن روی خود را نشان دهند که چیزی فراتر از یک حالت ترسناک است. آن ها اغلب بعد از صدمه زدن به دیگران احساس پشیمانی می کنند اما مواردی هم هست که صدمه زدن به دیگران را تنها راه حل مشکل می دانند. INFJ ها همچنین می‌ توانند جنبه های تاریک شخصیت خود را فقط با افرادی به اشتراک بگذارند که آن ها را درک می کنند. این افراد به شدت بخشنده و عاشق پیشه هستند اما حتماً باید در جنبه‌ های مختلف زندگی به دنبال برقراری تعادل باشند.

۲-تیپ ENFJ (افراد کمک کننده دلسوز)


تیپ ENFJ بیشتر انرژی خود را صرف کمک کردن به دیگران و توجه به نیاز های افرادی می کنند که آن ها را دوست دارند. آن ها معمولاً احساسات خود را در درجه اهمیت کم تری قرار می‌‌دهند و اولویت شان شاد کردن دیگران است. جنبه تاریک شخصیتی ENFJ ها زمانی است که بعضی از افراد بخواهند به کسی که آن ها دوست دارند، صدمه بزنند. اگر فردی که برای تیپ شخصیتی ENFJ مهم است، دچار صدمه از سمت شخص دیگر شود، آ نها به شدت خشمگین می‌ شوند و می‌‌خواهند از کسی که دوستش دارند دفاع کنند.

این افراد به عدالت اعتقاد دارند. اگر بدانند کاری درست است حتماً آن را انجام می‌ دهند. این تیپ شخصیتی می تواند بعد از مدتی از نیاز های خودش هم دفاع کند؛ مخصوصاً اگر کسی پایش را از گلیمش دراز تر کرده باشد. آن ها در مقوله عشق و بخشندگی حساس هستند و معمولاً دره تاریک شخصیت خود را نشان می‌ دهند.

۳-تیپ INFP (خوش مشرب)


تیپ INFP معمولاً در بیرون از منزل افراد لطیف و شیرینی هستند اما ممکن است جنبه های تاریک شخصیتی در آن ها دیده شود. جنبه تاریک شخصیتی آن ها زمانی است که بیش از حد به احساسات خود تکیه می‌ کنند و هر چیزی را عمیقاً احساس می‌ کنند. این تیپ شخصیتی لحظاتی را در غم بسیار عمیق تجربه می‌ کند و احساس می‌ کنند که همه درد های دنیا فقط برای او اتفاق می‌ افتد.

در نتیجه نگاه او به زندگی کمی پیچیده می شود و می توانند در این دوران بعضی از افراد را از زندگی خود به طور کامل حذف کنند. دیدگاه ایده آل گرانه در این افراد گاهی اوقات عاملی برای ناامیدی به دلیل ناعدالتی موجود در دنیاست. این جنبه تاریک شخصیتی در موارد نادری می‌ تواند به دیگران ضربه وارد کند اما معمولاً در درون خود آن افراد برطرف خواهد شد. آن ها معمولاً به بعضی از کار های مربوط به جنبه تاریک‌ شخصیتی خود جذب می شوند که آن هم به دلیل کنجکاوی طبیعی در وجود آن هاست.

تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


۴-تیپENFP (مثبت نگر و پرانرژی)


تیپ‌ ENFP معمولا انسان‌ های مثبت نگر و پرجوش و خروش هستند. جنبه تاریک شخصیتی آن ها در موارد نادری خودش را نشان می دهد. بنابراین همیشه زندگی خود را مثبت نگاه می‌ کنند و دوست ندارند به اتفاقات منفی توجه داشته باشند که تمایل درونی آن ها برای مثبت نگاه کردن، می‌ تواند جنبه تاریک شخصیتی آن ها را از بین ببرد یا حداقل کمرنگ کند. آن ها معمولاً با انسان های اطراف خود مهربان هستند اما زمانی که عمیقاً صدمه ببینند، این مهربانی تغییر پیدا می‌ کند و این تیپ شخصیتی گاهی اوقات می تواند با حرف هایش بسیار تند و تیز عمل کند و با زبانش دیگران را آزار دهد زیرا فکر می کند که این افراد لایق آزار دیدن هستند.

این تیپ شخصیتی همچنین جنبه تاریک شخصیتی شوخ‌ طبع هم دارد که ممکن است در لحظاتی با زبانش، شوخی را بکند که دیگران اصلا انتظار این کار را ندارند. او معمولاً کار هایی را انجام می‌ دهد که کمی برای دیگران عجیب و غریب است که به طور مثال؛ تماشای مستند مربوط به قاتل سریالی یا جمع آوری کار های هنری مربوط به جمجمه می تواند جزء همین کار های عجیب و غریب باشد.

۵-تیپ INTJ (باهوش)


این تیپ شخصیتی اجازه می دهند که جنبه تاریک شخصیتی شان آزادانه رفتار کند و معمولاً قادر هستند که بهانه‌ های کاملاً منطقی برای اقدامات خود پیدا کنند. حتی زمانی که به دیگران صدمه وارد می‌ کنند یا دیگران را انگولک می‌ کنند، این افراد باهوش هستند اما گاهی اوقات از منطق بدون در نظر گرفتن هیچ احساسی استفاده می کنند که باعث می شود اقدامات منفی را انجام دهند.

ممکن است که نتیجه نهایی هم خوب پیش برود اما گاهی اوقات از منطق خود برای نادیده گرفتن چیز هایی در زندگی استفاده می‌کنند. این تیپ شخصیتی جنبه تاریک هم دارد که از هوش خود برای رسیدن به چیزهایی که می‌ خواهد استفاده می کند. البته همه در این نوع تیپ شخصیتی این گونه نیستند و این ویژگی فقط برای افرادی ایجاد می شود که در زندگی دچار کمبود تعادل می باشند.

۶-تیپ ENTJ (منطقی)


این افراد منطقی هستند و روی انجام کار ها برای بالا بردن سطح استاندارد خود تمرکز می‌ کنند. در موارد نادری برای فکر کردن به چیزهای منفی فرصت دارند اما ترجیح می‌ دهند که واقع‌ بین باشند. این تیپ های شخصیتی انسان های سردی هستند اما در درونا انسان های پر توجه و بخشنده ای می‌ باشند. جنبه تاریک شخصیتی آن ها به گونه‌ای متفاوت خودش را نشان می‌ دهد و اغلب زمانی است که کسی که دوستش دارد، توسط شخص دیگر صدمه می‌ بیند. این شخصیت می تواند در برابر کسی که عشقش یا کسی که دوستش دارد، کاملا خشن رفتار کند. این افراد توانایی طبیعی و ذاتی برای شکست دادن افراد را دارند اما معمولاً در موارد نادری اقدام به انجام این کار می کنند.

تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


۷-تیپ INTP (منطقی خشک و دقیق)


این تیپ شخصیتی تمایل به دقت و به کارگیری منطق دارد که همین موضوع ممکن است جنبه تاریک شخصیتی او را بپوشاند. آن ها معمولاً ترجیح می‌ دهند که در آرامش زندگی کنند و تمایلی برای کنترل کردن دیگران ندارند. جنبه تاریک شخصیتی این افراد اغلب زمانی خودش را نشان می دهد که احساس کند شخصیت آن ها توسط فرد دیگر آسیب دیده است. اگر این فرد احساساتش را مدت زمان طولانی درون خود نگه دارد و سعی کند با آن مبارزه کند، می تواند کم کم جنبه تاریک شخصیتی خود را مجبور به انجام کاری کند.

آن ها اغلب خودشان را در معرض خشمگینی های کوتاه دوره قرار می‌ دهند و از لحاظ کلامی بدون این که قصد خاصی داشته باشند، به افراد دیگر آسیب وارد نمی کنند. احساس آن ها به سادگی تغییر می کند و معمولاً آن چیزی را که بیان می‌ کنند، در دل شان وجود ندارد. اگر این تیپ شخصیتی احساس کند که دیگران به حرفش گوش نمی دهند، احتمالا از شدید ترین و خشن ترین کلمات برای آینده استفاده خواهند کرد.

۸-تیپ ENTP (بامزه و شوخ)


این تیپ شخصیتی انسان های سرگرم کننده، بامزه و کاریزماتیک هستند اما جنبه تاریک شخصیتی ندارند. آن ها تمایل دارند که گاهی اوقات افراد دور و بر خود را راهی برای رسیدن به اهداف شان قرار دهند. گاهی اوقات افراد دور و بر خود را اندازه‌گیری می‌ کنند تا در بهترین حالت ممکن این کار را به انجام برسانند. این تیپ شخصیتی دوست دارد امکانات جدید را کشف کند و دوست ندارد هیچ راز سر به مهری برای او وجود داشته باشد. این تیپ شخصی تمایل دارد که اطلاعات را جمع‌آوری کند. گاهی اوقات بیش از حد فعالیت های دیگران را تحت و زیر نظر قرار می‌ دهد. این افراد می توانند به سادگی برای متقاعد کردن آن ها هم راهی پیدا کنند.

۹-تیپ ISTJ (محترم و محتاط)


این افراد زمانی که دستپاچه شوند و احساس کنند دیگران قدر آن ها را نمی‌ دانند، جنبه تاریک شخصیتی خود را نشان می‌ دهند. زمانی که این فکر کنند، دیگران درخواست های بیش از حد از آن ها دارند، کم‌کم آن روی شخصیت خود را نشان می‌ دهند. طبیعتاً این افراد انسان‌ های محترمی هستند و اطرافیان خود را درک می کنند. اما زمان هایی است که بسیار خشمگین می شوند. آن ها معمولاً تمایل دارند که در زندگی آرامش داشته باشند و ممکن است گاهی اوقات آرزو های خود را فدای رسیدن به آرامش کنند. این افراد معمولاً زمانی که احساس کنند زندگی خصوصی آن ها حریم شخصی کافی خودش را ندارد، دچار خشم می شوند و باید گاهی اوقات از بعضی از افراد دور باشند.

۱۰-تیپ ESTJ (متمرکز و پایبند)


این تیپ شخصیتی روی انجام کار ها تمرکز می کند و تمایل دارند که روی کاری تمرکز کنند که اکنون در حال انجام دادنش هستند. آن ها به بهره وری اهمیت می دهند و معمولاً تمایل دارند در هر کاری که انجام می‌ دهند، بهترین باشند. آن ها ترجیح می‌ دهند که به اخلاقیات پایبند باشند اما در لحظاتی جنبه منفی و تاریک شخصیت خودشان را نیز نشان می‌ دهند .

اگر باور کنند که تنها راه برای پیشرفت کردن، خشمگین شدن است، در نتیجه می‌ توانند از این حس خود استفاده کنند و واکنش هایی که مد نظرشان است را از دیگران بگیرند. این تیپ شخصیتی انسان های صمیمی با دیگران هستند و می توانند از همین عامل به عنوان راهی برای پیشرفت و رسیدن به مقاصد خود استفاده کنند.

۱۱-تیپ ISFJ (بخشنده آرام)


این تیپ شخصیتی انسان های دوست داشتنی و بخشنده هستند اما گاهی اوقات جنبه تاریک شخصیت خود را نشان می‌ دهند . جنبه تاریک شخصیت آن ها ممکن است عاملی برای داشتن آرامش در زندگی باشد. اگر این تیپ شخصیتی سعی کند یک محیط پر از آرامش را برای خودش ایجاد کند و کس دیگر بخواهد این آرامش را به هم بریزد، این افراد کنترل اعصاب خود را از دست می‌ دهند و می‌ خواهند از این مسئله جلوگیری کنند. آن ها در فهم و درک احساسات افراد دیگر مهارت بسیار بالایی دارند اما ممکن است دیگران را راهی برای سوء استفاده برای رسیدن به مقاصد خود بکنند.

تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


۱۲-تیپ ESFJ (عاشق و وفادار)


تمرکز اصلی این افراد روی توجه کردن به کسی است که دوستش دارند که اغلب می‌ تواند راهی برای نشان دادن جنبه تاریک شخصیتشان نیز باشد . آن ها در حالت طبیعی انسان های مثبت نگر و دوست داشتنی هستند و دوست ندارند به دیگران صدمه وارد کنند.

اگر این افراد احساس کنند که شخصی قصد دارد به کسی که دوستش دارد صدمه وارد کند. در نتیجه خشمگین می شوند. آن ها هر کاری را برای دفاع از کسی که دوست دارند انجام می‌ دهند که ممکن است این موضوع کمی ترسناک به نظر برسد . این تیپ شخصیتی همچنین می‌ تواند در صورتی که دیگران قدر زحماتش را ندانند، کمی خشمگین شوند و کارهای غیرقابل طبیعی از آن ها سر بزند.

۱۳-تیپ ISTP (صادق و راستگو)


این تیپ شخصیتی از نشان دادن جنبه تاریک شخصیتی خود هیچ ابایی ندارد و ترجیح می‌ دهد که به عنوان یک شخص صادق در نزد دیگران معرفی شود. این تیپ شخصیتی زمانی که انسان های دیگر به او توجه نکنند، دچار عصبانیت می شود . آن ها اغلب تمایل دارند که انسان های واقع‌بینی باشند که صداقت را نیز به همین واقع بین بودن خود ربط می دهند. این افراد، انسان های منفی نگری نیستند. حتی اگر کل جهان سرشار از اتفاقات منفی باشد اما هنوز می‌ توانند خوش بینی خود را حفظ کنند. این افراد به پیشرفت کردن در زندگی بسیار اهمیت می‌ دهند و کمی حس ماجراجویانه دارند که می تواند عاملی برای ابراز جنبه تاریک شخصیتی آن ها باشد. آن ها طبیعتا انسان های کنجکاوی هستند که همین امر ممکن است دیگران را بترساند.

۱۴-تیپ ESTP (احساساتی)


این تیپ شخصیتی در واقع انسان‌ های گشاده رو و اهل ابراز احساسات هستند اما گاهی اوقات دوست دارند که جنبه تاریک شخصیتی خود را نشان دهند. مثلاً شروع به جمع آوری لوازم وحشتناک یا گوش دادن به مستند قاتل زنجیره ای می کنند . جنبه تاریک شخصیتی آن ها عاملی برای تعادل بخشیدن به زندگی شان محسوب می‌ شود و معمولاً خودشان را پشت دیگران را قایم‌ نمی کنند. این افراد خیلی راحت ویژگی‌ های منفی خود را با دیگران به اشتراک می‌ گذارند، زیرا می‌ دانند که هر شخصیت دارای یک سری ویژگی های منفی است اما عموماً انسان های مثبت نگری هستند و سخت کوش می باشند اما جنبه تاریخی شخصیت آن ها کمی ماجراجو و کنجکاو است.

۱۵-تیپ ISFP (روشن فکر)


این تیپ شخصیت عموما انسان های روشن فکری هستند و تمایل ندارند به دیگران آسیب بزنند. در موارد نادری جنبه تاریک شخصیتی آن ها بروز پیدا می‌ کند و ترجیح می دهند که در آرامش و خوشبختی زندگی کنند. آن ها دوست ندارند به دیگران صدمه بزنند. بنابراین معمولاً نکات اخلاقی را رعایت می‌‌ کنند.‌ زمانی که احساس کنند ناراحتی اطراف آن ها را احاطه کرده و دیگران عاملی برای ناراحتی هستند، ویژگی های منفی خود را نشان می‌ دهند. آن ها عمیق به مسائل فکر می‌ کنند و می‌ توانند ارتباط عمیقی با درد و رنج دیگران برقرار کنند. زمانی که دچار ناراحتی می شوند، می توانند از دنیای اطراف خود دور شده و کمی از دیگران جدا باشند.

۱۶-تیپ ESFP (مثبت نگر مهربان)


این افراد عموما انسان های مثبت نگر و مهربانی هستند. آن ها شخصیت خوبی دارند و ترجیح می‌‌دهند که مثبت‌ نگر باقی بمانند و به سادگی از زندگی لذت ببرند. آن ها از این که افراد یا چیزهای منفی آن ها را احاطه کنند ناراحت می شوند. این افراد معمولا به جنبه تاریک شخصیت خود توجهی ندارند و در مواقعی ویژگی های منفی خود را نشان می دهند. اگر کار بدی در حق شما انجام دهند، بعدا دچار عذاب وجدان می شوند. اما مهارت این را دارند که روی دیگران تاثیر بگذارند و از این راه به آن ها کمک کنند.

نوشته اولین بار در . پدیدار شد.

موضوع حذف شده است
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.

موضوعات مشابه


بالا