3 روش ساده شکستن نارگیل (آموزش تصویری)

  • شروع کننده موضوع rahele
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahele

راحله سادات
مدیر کل
مربی دوره
عضویت
3/10/15
ارسال ها
120
Credits
37
ریال
0ریال
نارگیل ها میوه های بسیار خوشمزه ای هستند؛ مخصوصا اگر آن ها را تازه مصرف کنید. اما معمولا بیشتر افراد با باز کردن آن به طور صحیح مشکل دارند . شاید خجالت بکشید که یک عدد نارگیل با پوست بخرید زیرا با خودتان فکر می کنید که برای باز کردنش به ابزاری مثل دریل نیاز دارید. خوشبختانه می توانید با استفاده از لوازمی که در خانه دارید، پوست این میوه را جدا کنید. در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه پوست سخت نارگیل را باز کنید و گوشت آن را به راحتی بخورید.

روش اول: نارگیل را سوراخ کنید.


تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


۱-در بالای نارگیل یک سوراخ ایجاد کنید.
با یک جسم تیز و محکم مثل چاقو های ضخیم روی سر نارگیل سه سوراخ ایجاد کنید. از یک چاقوی تیز استفاده کنید و سوراخ را بزرگ تر کنید تا یک حفره با قطر سه سانتی متری ایجاد شود.

  • همچنین می توانید از پیچ گوشتی فلزی برای سوراخ کردن نارگیل استفاده کنید.

تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


۲-حال از آن جایی که نارگیل را سوراخ کرده اید، آن را روی یک لیوان قرار دهید. بعد از این که نارگیل را از ناحیه حفره روی لیوان قرار دادید ، باید اجازه دهید که چند دقیقه در همان حالت بماند تا آب آن به اندازه کافی خارج شود. برای جمع شدن آب نارگیل به یک عدد لیوان نیاز دارید. به این صورت که سوراخ آن روی لیوان قرار بگیرد.

  • اگر لیوان شما دهانه تنگی دارد، می توانید از یک کاسه عمق دار استفاده کنید. اما این قرار دادن باید به گونه ای باشد که خود نارگیل روی ظرف بایستد .
  • فنجان های مدرج نیز برای جمع کردن مایع داخل نارگیل مناسب هستند.

۳-اجازه دهید که آب نارگیل به طور کامل تخلیه شود. تقریبا باید برای تخلیه کامل چند دقیقه ای صبر کنید. گاهی اوقات نیز برای بیرون آمدن کامل آب نارگیل باید چند ضربه به آن بزنید. شاید نیاز داشته باشید که چند بار نارگیل را تکان دهید تا آب آن خارج شود.

  • اگر می خواهید از روش اجاق گاز استفاده کنید، اول باید آب نارگیل را به طور کامل خارج کنید. زیرا ممکن است بیش از حد داغ شود و خطرناک باشد.
  • اگر می خواهید از چوگان استفاده کنید، نیازی به خالی کردن آب داخل نارگیل نیست . پس بهتر است آشپزخانه خود را الکی کثیف نکنید.
  • می توانید حدود یک دوم یا سه چهارم فنجان (۱۱۸ تا ۱۷۷ میلی لیتر ) آب نارگیل را از این میوه به دست بیاورید.
  • آب نارگیل تازه باید شیرین باشد . اگر مایع آن حالت چرب دارد، احتمالا نارگیل خوبی نیست و باید آن را دور بیاندازید.
حتما بخوانید:
روش دوم: از اجاق گاز استفاده کنید.


۱-داخل فر را از قبل گرم کنید. گاز شما باید به اندازه کافی گرم شده باشد تا از این روش جواب بگیرید. دما را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سلسیوس قرار دهید و اجازه دهید که کاملا گرم شود.

تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


۲-حال نارگیل را روی سینی فر قرار دهید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. سپس آن را داخل فر قرار دهید. تا جایی صبر کنید که ترک های روی پوست نارگیل را مشاهده کنید که معمولا حدود ۱۰ دقیقه طول می کشد.

  • اگر نارگیل بعد از ده دقیقه ترک نخورد ، به این کار ادامه دهید تا پوست نارگیل شروع به جدا شدن کند. چند دقیقه یک بار نارگیل را چک کنید تا مطمئن شوید که گرمای بسیار زیادی به آن نخورده است. مطمئن باشید که هیچ آبی داخل آن باقی نمانده باشد که روی سینی بریزد.
  • اگر عجله دارید، می توانید از مایکروویو هم استفاده کنید. آن را داخل بشقاب مخصوص مایکرویو قرار دهید و آن را سه دقیقه روی گرمای معمولی قرار دهید.

۳-نارگیل را در بیاورید و آن را داخل حوله بپیچید. زمانی که نارگیل شما شروع به ترک خوردن کرد، آن را از داخل اجاق گاز بیرون بیاورید . اجازه دهید که دو الی سه دقیقه در هوای آزاد خنک شود. سپس آن را داخل یک کیسه پارچه ای و یا حوله تمیز بپیچید.

۴-حال با همان پارچه ای که روی روی نارگیل وجود دارد، با آن به سطح سفت ضربه بزنید. می توانید نارگیل را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و در آن را محکم ببندید، و چند بار آن را به یک جای سفت و محکم ضربه بزنید . هر چقدر که سطح مورد نظر سفت تر باشد، نارگیل راحت تر باز می شود . سطوح بتنی بسیار عالی هستند.

تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


۵-بین پوست و گوشت نارگیل چاقو بیاندازید. زمانی که نارگیل به چند قسمت شکسته شد، آن را از داخل کیسه و حوله دربیاورید . برای هر تکه باید چاقو را زیر پوست و گوشت نارگیل بیاندازید و با دقت این دو را از هم جدا کنید.

  • لزوما مجبور نیستید از چاقوی خیلی تیزی برای جدا کردن گوشت و پوست نارگیل استفاده کنید. اگر با چاقوی تیز مشکل دارید، بهتر است از یک چاقوی مخصوص کره صبحانه استفاده کنید.
  • همچنین می توانید آن را بین لبه باریک ظرف هم بکشید تا پوستش جدا شود.

۶-حال روی پوست سخت چاقو بیاندازید و سعی کنید که آن را قالبی باز کنید. حتما مجبور نیستید که از چاقوی خیلی تیز استفاده کنید زیرا پوست نارگیل به مقدار زیادی شکسته است و بسیاری از اوقات با دست نیز برداشته می شود.

تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


۷-حال پوست قهوه ای روی نارگیل را بردارید. بعد از این که پوست سفت نارگیل را جدا کردید ، یک پوست نرم نیز زیر آن وجود دارد که روی گوشت سفید نارگیل را پوشانده است. می توانید از پوست کن های مخصوص سبزیجاتی مثل سیب زمینی یا دیگر سبزیجات برای این قسمت استفاده کنید . زمانی که این پوست را از نارگیل جدا کردید، می توانید آن را میل کرده یا بپزید.

  • اگر پوست کن سبزیجات ندارید، می توانید با یک چاقوی تیز و با دقت بسیار بالا این کار را انجام دهید.
حتما بخوانید:
روش سوم: نارگیل را با چکش باز کنید.


۱-نارگیل را داخل یک حوله تمیز بپیچید و نگه دارید. بعد از این که نارگیل را سوراخ کردید و آب آن را گرفتید، باید آن را داخل حوله بپیچید و سپس با یک دستتان یک طرف حوله را بگیرید.

  • می توانید حوله را ثابت روی میز یا کابینت هم نگه دارید. باید حوله را طوری تنظیم کنید تا ادامه کار برایتان راحت باشد .

تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


۲-نارگیل را برگردانید و با یک چکش از همان روی حوله روی نارگیل ضربه بزنید تا ترک بخورد. نارگیل را داخل حوله نگه دارید و با چکش به آن ضربه بزنید. چند بار نارگیل را برگردانید تا همه قسمت های آن ضربه بخورد.

  • چکش فلزی برای باز کردن نارگیل بهترین گزینه موجود است. مراقب باشید که هنگام چکش زدن، روی دستتان نزنید . همچنین حوله را سفت بگیرید تا وسط کار باز نشود.

۳-نارگیل را از جای ضربه خورده باز کنید. زمانی که وسط نارگیل کاملا شکاف برداشت، با دستتان از وسط آن را باز کنید . سپس آن را برعکس روی میز بگذارید.

  • اگر دیدید که نارگیل به راحتی با دست باز نمی شود، باید مراحل قبل را تکرار کنید. ممکن است هنوز قسمت هایی وجود داشته باشند که نیاز به ضربه و ترک خوردن داشته باشند.

تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


۴-تکه های بزرگ نارگیل را نیز با چکش ضربه بزنید تا گوشت آن کمی شل شود. با چکش به هر تکه نارگیل ضربه بزنید . سپس گوشت و پوست سخت نارگیل را از یکدیگر جدا کنید.

  • مطمئن باشید که به همه قسمت ها ضربه زده اید تا گوشت نارگیل به خوبی شل شود .
  • چه بهتر که قطعات نارگیل که با چکش ضربه می زنید، کوچک تر باشند زیرا این گونه جدا شدن پوست از گوشت نارگیل راحت تر خواهد شد .

تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


۵-چاقو را به زیر پوست نارگیل بیاندازید تا گوشت نارگیل از پوست جدا شود. حال باید برای همین تکه های نارگیل چاقو را زیر پوست بیاندازید تا از گوشت جدا شود. این کار را برای کل نارگیل انجام دهید.

  • حتما از چاقویی مثل چاقوی میوه خوری استفاده کنید تا مطمئن شوید که دستتان را نمی برید.

تصاویر فقط برای اعضا در دسترس میباشد.لطفا عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید


۶-پوست نارگیل را بکنید. زمانی که گوشت را از پوست سخت نارگیل جدا کردید، به پوست نازک و قهوه ای می رسید. از یک پوست کن سبزیجات استفاده کنید و این پوست را جدا کنید.

  • اکنون که هر دو پوست را جدا کردید، نارگیل آماده خوردن است .
حتما بخوانید:
نوشته اولین بار در . پدیدار شد.

موضوع حذف شده است
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.

موضوعات مشابه


بالا